About us

SOUL `Catch your dream`

SOUL heeft opnieuw een grote stap gezet om de producten naar een nog hoger niveau te brengen. Vanaf september 2014 zijn Piet Vogel en SOUL een samenwerkingsverband aangegaan, waarbij Piet de productontwikkeling voor zijn rekening zal nemen. Met ruim 35 jaar aan ervaring als karpervisser maar ook als echte innovator zal Piet al in 2015 zijn stempel drukken op het SOUL Pakket. Zo komt er een compleet nieuwe range bij die de naam Nero zal dragen. Deze range is van een echt topniveau en draagt dan ook Piet zijn handtekening. Daarnaast is Piet natuurlijk ook bezig met het fine-tunen van alle andere SOUL producten zodat ook deze weer helemaal up to date zijn. SOUL producten kenmerken zich in stijl, klasse en kwaliteit met als doel enkel die artikelen in de markt te zetten die zich, op één of meerdere van voornoemde punten, onderscheiden.

De SOUL Train staat niet stil.  

Karpervissen is een fantastische sport die ieder jaar opnieuw een stukje meer van de wereld verovert. Nog niet zo lang geleden was de moderne karpervisserij vrijwel alleen toegespitst op West Europa. Inmiddels heeft deze tak van het sportvissen zich verspreid over de gehele wereld en brengt het vreugde en avontuur in de harten van vele karpervissers, jong en oud. Het mooie van karpervissen is dat iedereen het kan beleven op zijn of haar eigen manier. Voor de één is het een dagje pure ontspanning terwijl het voor de ander een echte uitdaging en een Way of Life is. SOUL draagt hier dan ook graag zijn steentje aan bij.

Op de vernieuwde website vind je naast de gebruikelijke informatie zoals nieuws, galerij, dealers, contact en vele andere dingen, nu ook de mogelijkheid digitaal door de brochure te bladeren of om hem te downloaden. Ook op social media is SOUL erg actief dus like onze FB pagina en houd die goed in de gaten want daar komt veel informatie voorbij en natuurlijk leuke informatieve filmpjes van SOULman Piet Vogel.

SOUL Catch your dream